Αθήνα, 18 Αυγούστου 2020

Μια μεγάλη επιτυχία για τη χώρα μας το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, Ελλάδας-Ιταλίας, υπέγραψαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου Κουνγκ Φου κ. Λάμπρος Σταμούλης και ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Γουσου Κουνγκ Φου Mr. Vincenzo Drago.
 

Με αυτή τη συνεργασία οι δύο χώρες έχουν στόχο την καλύτερη ανάπτυξη και εξέλιξη των αθλητών των δυο χωρών, διοργανώνοντας Αγώνες, Σεμινάρια, Camp για προπονητές, αθλητές και διαιτητές.
 

Επίσης, στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας κ. Άγγελος Κοντογιάννης, ο Αναπληρωτής Συντονιστής της Μεσογειάκης Ομάδας Εργασίας που είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση των Μεσογειακών Χωρών με στόχο τη δημιουργία Μεσογειακής Ομοσπονδίας οργανώνοντας Αγώνες και σεμινάρια, κ. Ιωάννης Λεονταρής και ο Γενικός Γραμματέας της Ιταλικής Ομοσπονδίας Mr Sebastiano Ettore Spoto.
 

Σε κλίμα γιορτής έγινε η συνάντηση το Σάββατο 25 Ιουλίου στο Athens Culture Center (προπονητήριο Ομοσπονδίας) στα Πατήσια.


Μετά την υπογραφή της συμφωνίας οι εκπρόσωποι των δυο Ομοσπονδιών κ. Λάμπρος Σταμούλης και Mr Vincenzo Drago έδωσαν την υπόσχεση ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για την πραγματοποίηση των στόχων της συμφωνίας.

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΙΤΑΛΙΑΣ
Μέλος της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας
Γουσου - Κουνγκ Φου.
Αναγνωρισμένη από τη Γενική Γραμματεία
Αθλητισμού με το υπ' αριθμ. 12/2456 ΦΕΚ.
Banner 1
Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου - Κουνγκ Φου
Αρτάκης & Ελησπόντου, 133 41 Άνω Λιόσια
Τ. 210 7212996 - board@wushu.org.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ
© 2020 Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου - Κουνγκ Φου. All rights reserved.