>

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΥΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥΣΟΥ ΚOYΝΓΚ ΦΟΥ στο 4ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παραδοσιακού Κουνγκ Φου 13-21 Μαΐου 2017, στην Τιφλίδα Γεωργίας

Η Ελληνική αποστολή, με αρχηγό αποστολής τον κο Λάμπρο Σταμούλη, πρόεδρο της Ομοσπονδίας, και αποτελούμενη από πέντε προπονητές, τέσσερις κριτές και 39 αθλητές, η πολυπληθέστερη που έλαβε ποτέ μέρος σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, επέστρεψε από την Τιφλίδα της Γεωργίας, έχοντας κατακτήσει για πρωτη φορά την τέταρτη θέση στην κατάταξη μεταλλίων ανάμεσα σε 29 χώρες.
Αξίζει να σημειωθεί οτι οι δυο πρώτες χώρες που έλαβαν μέρος πρώτη η Ρωσία με 260 αθλητές και οι δε δεύετρη χωρα η Τουρκία με 180 αθλητές.
Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί η Ελλάδα κατέλαβε την 4η θέση με 39 μόνο αθλητές.
Πιο αναλυτικά, πρώτη η Ανδριαννή Σκλιάμη άνοιξε την αυλαία κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο στο Yongchunquan (Γουίν Τσουν).
Στο 4ο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Παραδοσιακού Κουνγκ Φου, τα μετάλλια έχουν ως εξής:
Χρυσά (7): Όψιμος Νικόλαος, Νταιόγλου Νικόλαος-Παπαευθυμίου Κωνσταντίνος (προσχεδιασμένη μάχη με όπλα), Μπαρμπαγιάννης Δημήτριος-Καμακάρη Αναστασία-Τσουκιάς Αλέξανδρος (ομαδικό), Αποστολίδου Δέσποινα .
Ασημένια (17): Κωνσταντίνος Λαμπάδας (2), Μαθιόπουλος Δημήτριος, Αδόργιαστου Μαργαρίτα, Στέφας Γεώργιος, Λύγκας Στυλιανός, Λιόντου Ιωάννα, Ρούσσος Αθανάσιος, Ματράγκος-Μιτσινίγκος Παναγιώτης, Ρεπάπης Κωνσταντίνος-Πολύζος Ιωάννης (προσχεδιασμένη μάχη με όπλα), Στέφας Γεώργιος-Μαθιόπουλος Δημήτρης (προσχεδιασμένη μάχη με όπλα), Στέφας Γεώργιος-Μαθιόπουλος Δημήτρης-Λύγκας Στυλιανός (ομαδικό), Ευαγγελινού Μαριάνθη.
Χάλκινα (18): Αδόργιαστου Μαργαρίτα (2), Ματράγκος-Μιτσινίγκος Παναγιώτης, Στέφας Γεώργιος, Παπαευθυμίου Κωνσταντίνος, Μπαιρακτάρη Σταματίνα, Μαθιόπουλος Δημήτρης, Λαμπάδας Θεόδωρος, Πολύζος Ιωάννης, Ρούσσος Αθανάσιος, Κλάβας Γεώργιος, Μπερούτσος Χαράλαμπος,  Λαμπάδας Κωνσταντίνος-Ματράγκος-Μιτσινίγκος Παναγιώτης (προσχεδιασμένη μάχη με όπλα), Πούλιας Γεώργιος-Κορδερά Θεοδώρα-Καλαιτζόγλου Βασίλειος (ομαδικό).
Σύνολο μεταλλίων : 42
Δύο από τα παραπάνω μετάλια κατέκτησαν στο άθλημα του ΤσινγΝτα (Light Sanda) δύο έφηβες αθλήτριες, η Αποστολίδου-Παπαποστόλου Δέσποινα κερδισε το χρυσό μετάλιo στην κατηγορία -48kg και η Ευαγγελινού Μαριανθη το ασημένιο μετάλιο στην κατηγορία -52kg.
Επίσης στο άθλημα Τσινγκ Ντα αγωνίστηκε και ο αθλητής Μποζιονέλος Αναστάσιος στην κατηγορία -80Kg ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα.

Αξίζει όμως να αναφέρουμε όλους τους αθλητές όπου συμμετείχαν αλφαβητικά:
1.    ΑΓΓΕΛΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
2.    ΑΔΟΡΓΙΑΣΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
3.    ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
4.    ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ
5.    ΚΑΚΑΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
6.    ΚΑΛΑΪΤΖΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
7.    ΚΑΜΑΚΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
8.    ΚΛΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
9.    ΚΟΚΚΟΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
10.    ΚΟΡΔΕΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ
11.    ΚΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
12.    ΛΑΜΠΑΔΑ ΜΑΡΙΑ
13.    ΛΑΜΠΑΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
14.    ΛΑΜΠΑΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
15.    ΛΙΟΝΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ-ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
16.    ΛΙΟΝΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
17.    ΛΥΓΚΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
18.    ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ
19.    ΜΑΤΡΑΓΚΟΣ-ΜΙΤΣΙΝΙΓΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
20.    ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ
21.    ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
22.    ΜΠΕΡΟΥΤΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
23.    ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
24.    ΝΤΑΪΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
25.    ΟΨΙΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
26.    ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
27.    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
28.    ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
29.    ΠΟΛΥΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
30.    ΠΟΥΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
31.    ΡΕΠΑΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
32.    ΡΟΥΣΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
33.    ΣΚΛΙΑΜΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
34.    ΣΤΕΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
35.    ΤΑΡΑΒΙΡΑ ΣΤΕΛΛΑ
36.    ΤΖΑΝΟΥ-ΚΟΚΟΤΟΥ ΝΕΦΕΛΗ
37.    ΤΣΙΓΚΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
38.    ΤΣΟΥΚΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
39.    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν θερμά όλους τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας,  για τις εξαιρετικές επιδόσεις που κατέκτησαν αλλα και για την πειθαρχία και το ήθος που επέδειξαν καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.
Η θέληση και η αγωνιστικότητα όλων των αθλητών αποτελούν εφαλτήριο και παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους αθλητές της Ε.Ο.Γ.Κ.Φ

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Δ.Σ.

Σας καλωσορίζουμε στην Ελληνική Ομοσπονδία Wushu - Kung Fu ..>>

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΛΩΝ